Tutan Soru Analizleri

200.00

  1. Hangi sorular son yapılan sınavlarda çıktı?
  2. Hangi sorular tekrar tekrar veya benzer olarak çıkıyor?

Detaylı Bilgi İçin Ürün Açıklamasını Okuyunuz.

Açıklama

UYARI: PDF Ürünleri İndirebilmek ve Mail Adresinize İndirme Linki Gönderilebilmesi İçin Hesabınız ile Giriş Yaptıktan Sonra Sipariş Vermeniz Gerekmektedir. 

NOT 1: Bu ürün fiziki kitap olmadığından kargo ile gönderilmemektedir. PDF Dosyalarına 1. maddede yazıldığı gibi erişim sağlayabilirsiniz.

  1. “Hesabım” sekmesine tıkladıktan sonra “MY ACCOUNT” yazsının yanında 3 çizgi görürsünüz buraya tıkladıktan sonra çıkan “Siparişler” sekmesinden, “TUTAN SORU ANALİZLERİ” ürününe tıklayarak PDF dosyasını cihazınıza otomatik indirebilirsiniz. Dosya cihazınızın indirilenler veya download klasörlerine iner. Bu dosyayı indirmek için açtıktan sonra  sistem üzerinden tekrar açamazsınız. Dosya açıldığında kaydetme işlemini daha garanti altına almak için manuel olarak sağ üst köşede bulunan 3 çizgi veya 3 nokta üzerine tıklayarak kaydet veya farklı kaydet seçenekleri ile kayıt edebilirsiniz. Kayıt veya indirme ile ilgili problem yaşarsanız bize yazabilirsiniz.
  2. Sipariş sonrası mail hesabınıza dekontunuz ile birlikte indirme bağlantısı  gönderilmektedir. Bu işlem biraz zaman alabilir. Sipariş sonrası mail adresinizi kontrol ederek gönderilen indirme bağlantısı üzerinden de indirebilirsiniz.
  3. Bazı İphone cihazlarda dosya açılır fakat otomatik inmez. Birinci madde de yazıldığı gibi dosya açıldığında manuel kaydetme yapabilirsiniz. Sorun yaşamanız durumunda en geç 3 gün için de bizimle iletişime geçmelisiniz.

NOT 2: PDF halinde temin edilen ürünlerin silinmesi, kaybolması veya her hangi bir şekilde erişimin kaybedilmesi durumunda sorumluluk tarafınıza ait olup ücretsiz bir ürün gönderimi veya ücret iadesi yapılmayacaktır. Bu yüzden PDF halinde cihazınıza indirdiğiniz kaynakları ayrıca yedekleyiniz.

  • Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği’nin Cayma Hakkının İstisnaları başlıklı 15’inci maddesinin (ğ) bendi gereğince “Elektronik ortamda anında ifa edilen hizmetler veya tüketiciye anında teslim edilen gayri maddi mallara ilişkin sözleşmeler” cayma hakkının istisnası kapsamında olduğundan, ALICI, teslimin gerçekleşmesinden sonra cayma hakkını kullanamaz.

BU ÜRÜN KİMLERE HİTAP EDER?

  1. Jandarma Branş Personeli

Geçmiş yıllarda yapılan sorular ve soru kitaplarımızdan hangi sorular son yapılan sınavlarda çıktı, hangi sorular tekrar tekrar veya benzer olarak çıkıyor? Cevapları ile birlikte görebileceğiniz ve çalışmanızın en son aşamasında üzerinde durmanızı tavsiye ettiğimiz bir kaynaktır.

Ek bilgi

YAYIMCİ

Taktiklerle JSPS Yayınları

BARKOD

Dijital Ürün

SAYFA SAYISI

218

EBAT

A4

İÇERİK BİLGİSİ

Dijital Ürün