SÜPER İKİLİ (Deneme)

600.00

SÜPER SET (Deneme) ile nasıl hazırlanabilirsin merak ediyorsan;

Detaylı Bilgi İçin Ürün Açıklamasını Okuyunuz.

Açıklama

UYARI! Siparişleriniz mesai günleri içinde 14.00 öncesi geçilmesi durumunda genel de aynı gün en geç mesainin başladığı bir sonraki gün kargolanmaktadır. Kargolar PTT Kargo ile çıkarılır ve kargonuz çıktığında takip numaranız SMS olarak iletildiğinden sipariş sonrası PTT tarafından gelen mesajları okumadan geçmeyiniz. Tatil günleri verilen siparişler ilk mesai günü kargolanmaktadır.

TANITIM: Kitaplara dair tanıtım dosyası sitemiz “DUYURULAR” sekmesinde, tanıtım videosu “Taktiklerle JSPS” YouTube kanalımızda yer almaktadır.

Bu set piyasa da tektir. Bu set ile sadece sınava değil mesleğinizin gerekli kıldığı size her yerde lazım olacak kanuni bilgileri kolaylıkla öğrenecekseniz. Unutmayalım her şeyin bir taktiği ve kısa yolu vardır. Diğer ürün ve kitaplarımıza sitemizden ulaşabilir ve bizleri sosyal medya hesaplarımızda takip edebilirsiniz. 2023 yılında ulaştığımız  hedef90 puan hedefimize bu sene de ulaşarak başarılarımıza yeni başarılar katacağız. Sende bize katıl ve hedefine kısa yoldan ulaş.

SETTE YER ALAN ÜRÜNLER

  1. 10’suz Olmaz 10’lu Deneme Kitabı
  2. Çıkması Muhtemel Deneme Kitabı (7+3)

10’SUZ OLMAZ 10’LU DENEME KİTABI 

Renkli ve Görsel içerikli soruları ile kronometrenizi ayarlayıp sıkılmadan öğrenerek sınav havasında testler çözünüz. Açıklamalı cevap anahtarı ile konu çalışır gibi yanlışlarınızın üstesinden gelin.  Her biri sınav formatında 100 sorudan oluşan 10 adet deneme. Çıkmasını düşündüğümüz sorularda “ÇIKAR” mührü ile önem arz eden soruları görerek çalış. Bütün seti bitirdikten sonra en son çözmeniz önerilir. Kitap üzerinde bulunan QR KOD ile değişen, iptal olan bir kanun maddesinin kitabımızda soruya dökülmüş halini güncelleme alarak düzeltebilir veya iptal edebilirsiniz. Böylelikle rakiplerinizden daima önde olacaksınız. 2023 sınavında her rütbede onlarca birebir soru tutturarak gündeme damgasını vuran 10’suz Olmaz için “10’suz olmazmış” dedirtecek bir serüvene hazır olun. Unutmayınız, Sınav sorularını sınav öncesinde görüp sınavda tekrar karşılaşmak ile ilk kez sınavda karşılaşmak farklı şeylerdir. Bu kitap ile sizler 1. durumda ki adaylar arasında yer alacaksınız.

ÇIKMASI MUHTEMEL DENEME KİTABI (7+3)

NOT: Çıkması Muhtemel 7’li Deneme Kitabında yer alan soruların değişen ve iptal olan maddeler neticesinde güncellenip, son yapılan sınav incelenerek +3 deneme daha eklenmiş güncel halidir.

Açıklamalı cevap anahtarı ile konu çalışır gibi yanlışlarınızın üstesinden gelin.  Her biri sınav formatında 100 sorudan oluşan 10 adet deneme. 10’suz Olmaz 10’lu Deneme Kitabından önce çözmeniz önerilir. Kitap üzerinde bulunan QR KOD ile değişen, iptal olan bir kanun maddesinin kitabımızda soruya dökülmüş halini güncelleme alarak düzeltebilir veya iptal edebilirsiniz. Böylelikle rakiplerinizden daima önde olacaksınız. 2022 ve 2023 sınavlarında her rütbede onlarca birebir soru tutturarak gündeme damgasını vuran isminin hakkını veren çıkması muhtemel sorulardan oluşan testleri keyifle çözeceğiniz bir serüvene hazır olun. Unutmayınız, Sınav sorularını sınav öncesinde görüp sınavda tekrar karşılaşmak ile ilk kez sınavda karşılaşmak farklı şeylerdir. Bu kitap ile sizler 1. durumda ki adaylar arasında yer alacaksınız. 2023 yılında ulaştığımız  hedef90 puan hedefimize bu sene de ulaşarak başarılarımıza yeni başarılar katacağız. Sende bize katıl ve hedefine kısa yoldan ulaş.

“Unutma, Kader Gayrete Aşıktır”

BU SET KİMLERE HİTAP EDER?

  • Jandarma Branş Personeli

Ek bilgi

YAYIMCİ

Taktiklerle JSPS Yayınları

BARKOD

Çıkması Muhtemel Deneme Kitabı: 978- 625- 99381- 2- 7
10'suz Olmaz 10'lu Deneme Kitabı: 978- 625- 99381- 1- 0

SAYFA SAYISI

Çıkması Muhtemel Deneme: 235
10'suz Olmaz 10'lu Deneme: 212

EBAT

Çıkması Muhtemel Deneme: 16X24
10'suz Olmaz 10'lu Deneme: 16X24

İÇERİK BİLGİSİ

Çıkması Muhtemel Deneme: Renksiz
10'suz Olmaz 10'lu Deneme: Renkli, Görsel, Tablolu

Hoşunuza gidebilir…